Termeni si conditii

 

1.Introducere

 • Bine ați venit la Salon GEORGYA! Apreciem interesul dumneavoastră pentru serviciile și produsele noastre. Acordăm importanţă protejării informaţiilor dumneavoastră cu caracter personal şi recunoaștem nevoile și drepturile utilizatorilor referitor la confidențialitatea lor. Așadar, ne luăm angajamentul să procesăm datele dumneavoastră în mod responsabil și în conformitate cu regulile GDRP.
 • Următorii termeni si condiții (conținutul acestei pagini) se aplică și sunt obligatorii pentru toate persoanele care accesează, navighează, indexează sau folosește în orice fel site-ul georgya.ro. Vizitarea sau folosirea acestui site reprezintă acceptarea totală și necondiționată a termenilor și condițiilor de mai jos.
 • Conținutul acestei pagini se poate modifica fără o înștiințare prealabilă, fiind responsabilitatea fiecărui utilizator de a verifica frecvent aceaste pagini.

 

2.Termeni generali

 • În timpul utilizării acestei platforme, veți întâlni următoarele cuvinte, iar pentru înțelegerea lor vă punem la dispoziție definițiile aferente fiecăruia:

Compania/Prestatorul de servicii – este persoana juridică SALON GEORGYA SRL, C.I.F 41228490, înregistrată la REG.COM.: J22/2063/2019, cu sediul social în Municipiul Iasi, Strada Canta, Nr 29, Bloc 504, Scara C, Ap 3, Judet Iasi.

Client – este acea persoană fizică/juridică ce desfășoară o activitate comercială în cadrul platformei (va plasa o comandă sau trimite solicitări de servicii).

Comandă/Solicitare serviciu – este acțiunea de a cumpăra un Produs, sau mai multe, sau a rezerva un Serviciu oferit de către Companie, la prețul stabilit de Prestatorul de servicii.

Contract – reprezintă o dovadă a faptului că vânzătorul va oferi Produsele și/sau Serviciile spre vânzare, iar Clientul este de acord cu prețul stabilit și cu achiziționarea Produsului și/sau Serviciului, fiind obligat astfel să plătească.

Serviciu – se referă la orice Serviciu din lista de articole propuse spre vânzare.

Produs – se referă la orice Produs din lista de articole propuse spre vânzare.

Utilizator – este orice persoană fizică/juridică ce vizitează Platforma.

Conținut – reprezintă, dar nu este limitat la, orice material scris sau audio-vizual care apare pe site, precum text, logo, imagini, elemente de design, videoclipuri dar și conținutul aferent paginilor de pe rețelele sociale deținute de Prestatorul de servicii.

Platforma – reprezintă site-ul pe care utilizatorii îl vizitează, la adresa web: www.georgya.ro și orice subdomenii sau domenii asociate ale acestuia.

3.Aspecte generale privind Platforma

 • Platforma georgya.ro este proprietatea SALON GEORGIA SRL. Prin intermediul acestei Platforme, Compania pune la dispoziția Utilizatorului/Clientului, o serie de Servicii și/sau Produse care respectă întocmai caracteristicile disponibile în cadrul site-ului.
 • Acest document legal explică termenii și condițiile de utilizare ale Platformei de către Utilizatori/Clienți, precum și felul în care Serviciile și/sau Produsele vor fi disponibile pentru cumpărare în site.
 • Documentul este de natură juridică, asemenea unui contract încheiat la distanță/online între cele două părți și are efecte juridice din momentul acceptării lui prin utilizarea Platformei.
 • În cazul în care nu sunteți de acord cu ceea ce prevede acest contract, vă recomandăm să încetați utilizarea Platformei georgya.ro.
 • Dacă vor apărea modificări în ceea ce privește Termenii și Condițiile de Utilizare, pentru Comenzile/solicitările de Servicii în curs se vor aplica Termenii și Conditiile din varianta aflată în vigoare la data plasării Comenzii. Utilizatorul/Clientul va fi înștiințat în prealabil în cazul în care apar modificări ale acestor Termeni și Condiții.

 

4.Utilizarea Platformei

 • Platforma este deschisă spre accesare oricărei persoane fizice sau juridice ce dorește informarea, achiziționarea de Servicii și/sau Produse disponibile pe site. Compania are dreptul de a interzice accesul persoanelor care intenționează să denigreze și/sau să copieze Conținutul în scopuri imorale.
 • De asemenea, Prestatorul de servicii rezervă dreptul a interzice accesul pe site oricărei persoane fizice sau juridice care intenționează sau reușește să aducă prejudicii imaginii Companiei, să producă daune site-ului ca urmare a unor acțiuni ilegale, precum atacuri cu viruși, modificarea neautorizată a site-ului, furtul de date și informații cu caracter personal ale Clienților/Utilizatorilor. Compania rezervă dreptul de a urmări pe cale legală orice persoană fizică sau juridică acuzată de astfel de acțiuni.

5.Plasarea unei Comenzi

 • Pentru a plasa o comandă pe Platformă trebuie să accesați pagina de Contact sau de rezervare și să lăsați un mesaj care să conțină denumirea Serviciilor solicitate. Alternativ, puteți suna la numărul de telefon afișat pe site.

Prin telefon:

 • Ne puteți contacta zilnic de luni până duminică între orele 09:00 și 18:00, la numărul de telefon 0729379090, pentru a solicita Serviciile dorite sau pentru orice altă întrebare.

Printr-un email trimis la office@georgya.ro:

 • Așteptăm mesajele dumneavoastră pentru comenzi, solicitări de Servicii sau pentru orice alte întrebări.
 • Ne luăm angajamentul să vă răspundem în maxim 24 de ore.
 • În momentul în care veți face această acțiune, veți oferi date cu caracter personal și trebuie să respectați următoarele:
 1. Să oferiți doar date reale și complete.
 2. Să nu utilizați datele unor terți.
 3. Să vă actualizați datele.
 4. Să păstrați confidențialitatea privind datele de acces.
 5. Să respectați clauzele Termenilor și Condițiilor.

6.Prelucrarea datelor cu caracter personal

6.1. Utilizatorul/Clientul declară că înțelege și acceptă în mod expres ca datele să îi fie colectate și prelucrate de către Companie în scopul de a presta Serviciile oferite și/sau vinde Produsele comandate, cât și în alte scopuri, dacă și-a dat acordul în prealabil. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați Politica de Confidențialitate.

7.Renunțarea la Comandă și ștergerea datelor cu caracter personal

7.1. Din momentul în care plasați o solicitare de Servicii sau o Comandă, aveți dreptul de a cere în orice moment anularea acesteia.

7.2. De asemenea, aveți dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”). Această acțiune reprezintă dreptul oricărei persoane fizice de a solicita Companiei (în acest caz, Salon GEORGYA) să distrugă datele cu caracter personal în cel mai scurt timp, doar dacă o instituție legală sau autoritate competentă nu se opune acestei proceduri, și doar atunci când există motive întemeiate ca cele mai jos enumerate:

 • Datele dumneavoastră nu mai sunt necesare Companiei;
 • Vă retrageți consimțământul și vă opuneți prelucrării datelor. Dacă au fost prestate Servicii și emise facturi, datele de identificare inserate pe factură se vor arhiva timp de 10 ani, conform Codului Fiscal;
 • Prelucrarea datelor a fost facută în mod ilegal sau incorect.

7.3. Compania rezervă dreptul de a prezenta pe Platformă anumite date cu caracter personal, precum testimoniale, mesaje/comentarii publice, imagini sau conținut audio-vizual, afișate pe conturile oficiale ale Companiei sau pe contul personal al Utilizatorului de pe rețelele sociale, care fac mențiune la Companie sau angajații Companiei.

7.4. În oricare din aceste cazuri, puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră prin e-mail la office@georgya.ro, iar noi ne vom asigura că vom distruge datele dumneavoastră în termen de 24 de ore. Conform regulilor GDRP, Salon GEORGYA nu are dreptul de a refuza această solicitare și nici nu poate întârzia procesul de ștergere a datelor mai mult de 30 de zile de la cerere, dacă nu există motive întemeiate sau legale. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați Politica de Confidențialitate.

 

8.Garanții

8.1. Compania are scopul de a oferi constant o experiență fără întreruperi pe site, dar acest fapt nu poate fi garantat în orice condiție. Pot exista situații neplăcute pentru ambele părți, erori ale sistemului sau ale companiei de hosting, pe care vă rugăm să ni le comunicați în momentul în care le observați.

8.2. Accesul pe Platformă poate fi uneori restricționat sau întrerupt în caz de mentenanță, actualizări ale sistemului sau pentru adăugarea unor funcționalități noi. Dacă Platforma nu este disponibilă la momentul accesării, termenii de onorare a Comenzii/Serviciului rămân aplicabili. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată!

8.3. Serviciile și/sau Produsele prezentate pe www.georgya.ro vor respecta întocmai standardele calității în vigoare, și vor fi oferite așa cum sunt promovate. Salon GEORGYA garantează acuratețe în prezentarea Serviciilor și/sau Produselor. Cu toate acestea, imaginile, textele și conceptele publicitare de pe site au rolul de a oferi o sugestie, și nu garantează că rezultatele Serviciilor și/sau Produselor promovate vor fi întocmai ca cele prezentate pe site.

8.4. Prețurile afișate pe Platformă, cu TVA-ul inclus, sunt corecte la momentul accesării site-ului. Se pot schimba în cazul în care se aplică reduceri sau vouchere. Toate prețurile sunt exprimate în RON și ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile, fără niciun preaviz sau notificare. Dacă modificăm prețurile după ce ați făcut o rezervare/comandă, veți plăti prețul valabil la confirmarea comenzii.

9.Prevederi

9.1. Site-ul www.Georgya.ro, împreună cu întreg Conținutul acestuia, este proprietatea exclusivă a SALON GEORGIA SRL.

9.2. Compania se angajează să protejeze confidențialitatea datelor personale ale Clienților.

9.3. Compania rezervă dreptul de a limita accesul unor persoane (fizice sau juridice) sau IP-uri la Platformă și Serviciile oferite.

9.4. Compania nu este răspunzătoare în niciun fel de părerile sau comentariile exprimate pe site de către utilizatorii acestuia.

9.5. Întreg Conținutul site-ului este proprietatea SALON GEORGIA SRL iar copierea sau reproducerea acestuia fără acordul în prealabil de la SALON GEORGIA SRL este expres interzisă prin lege. Toate materialele Platformei (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informații, imagini, date, statistici, clipuri audio-vizuale) sunt protejate de către următoarele prevederi: Legea nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare (dreptul de autor și drepturile conexe); Legea nr. 84/1998 (mărcile și indicațiile geografice). Dacă unele texte legale ori dispoziții incidente nu sunt prezente pe acest site, nu rezultă în inaplicabilitatea acestora.

9.6. Platforma și Conținutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum și de prevederile copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu aveți autoritatea de a copia, stoca, modifica sau transfera, în parte sau integral, Platforma și/sau Conținutul.

9.7. SALON GEORGIA SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legatură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părți din Conținut în orice mediu (offline și online).

9.8. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afișarea, modificarea, crearea de componente, produse sau servicii complete derivate, precum și orice modalitatea de exploatare a Conținutului Platformei în scop comercial.

9.9. Preluarea de informații de către alte site-uri este legală numai după ce a fost încheieat un acord scris cu SALON GEORGIA SRL.

9.10. Compania nu este răspunzătoare de:

 • Orice daune cauzate de acțiunea dumneavoastră de a urmări link-uri și/sau bannere afișate pe site.
 • Orice daune produse de erori de sistem, viruși contactați de pe site sau prin acces neautorizat.
 • Orice întreruperi de furnizare a serviciilor, independente de voința Companiei, cum ar fi Forță Majoră.

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

PLATFORMA, MATERIALELE DE PE PLATFORMĂ ȘI FUNCȚIONALITĂȚILE, SUNT FURNIZATE CA ATARE, CU TOATE DEFECTELE ȘI AȘA CUM ESTE DISPONIBIL, FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANȚII EXPRESE SAU TACITE. ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE, COMPANIA ESTE EXONERATĂ DE RĂSPUNDEREA ORICĂROR GARANȚII EXPRESE SAU TACITE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚIILE TACITE DE COMERCIALIZARE ȘI CALITIATE CORESPUNZĂTOARE, CARACTER ADECVAT UNUI ANUMIT SCOP, ACURATEȚE ȘI NE-ÎNCALCARE A DREPTURILOR DE AUTOR. COMPANIA NU GARANTEAZĂ CĂ DISPONIBILITATEA SAU FUNCȚIUNILE CONȚINUTE PE PLATFORMĂ, MATERIALELE DE PE PLATFORMĂ SAU SOFTWARE-UL VOR FI NEÎNTRERUPTE SAU LIPSITE DE ERORI, CĂ DEFECTELE VOR FI REPARATE SAU CĂ ACEST SITE ORI SERVERUL CARE ÎL PUNE LA DISPOZIȚIE ORI SOFTWARE-UL NU CONȚINE VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE NOCIVE, NICI CĂ PLATFORMA, MATERIALELE DE PE PLATFORMĂ SAU SERVERUL NU ÎNCALCĂ LEGISLAȚIA BREVETELOR SAU ALTE DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ALE UNEI PERSOANE. COMPANIA NU GARANTEAZĂ ȘI NU FACE NICIUN FEL DE DECLARAȚII REFERITOARE LA UTILIZAREA SAU REZULTATELE UTILIZĂRII ACESTEI PLATFORME, A MATERIALELOR DE PE PLATFORMĂ SAU A SOFTWARE-ULUI, DIN PUNCT DE VEDERE AL CORECTITUDINII, ACURATEȚII SAU CREDIBILITĂȚII LOR. DUMNEAVOASTRĂ (NU COMPANIA) VEȚI SUPORTA COSTUL INTEGRAL AL TUTUROR OPERAȚIILOR DE SERVICE, REPARAȚII SAU REMEDIERI CAUZATE CA URMARE A FOLOSIRII ACESTEI PLATFORME. SE POATE CA LEGISLAȚIA APLICABILĂ SĂ NU PERMITĂ EXCLUDEREA GARANȚIILOR TACITE. AȘADAR, ESTE POSIBIL CA EXCLUDEREA DE MAI SUS SĂ NU SE APLICE ÎN CAZUL DUMNEAVOASTRĂ.

https://georgya.ro/wp-content/uploads/2020/04/logo_georgya_318x75.png

Centrul de înfrumusețare GEORGYA te așteaptă ca să te răsfețe cu o gamă variată de servicii premium de înfrumusețare și hair-styling pentru femei și bărbați.

Website realizat în cadrul proiectelor cu finanţare din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 – Startup Activator – POCU/82/3/7/105020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
© GEORGYA | Hair & Beauty Salon 2019-2020   |   Toate drepturile rezervate   |   Powered by MIND INSTINCT